Run Sko - Sammenlign priser og Find den bedste pris nu!

Returneringer og ombytninger

 

Godkend og køb - Du kan for egen regning returnere en vare inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Bemærk, at du kun behøver give os besked om din returnering inden for 30 dage.


Ombyttede varer - Du kan også returnere en vare inden for 30 dage og vælge en anden vare i stedet for. Varen skal koste mindre eller det samme som den returnerede vare. Følg blot vejledningen på returneringsdokumentet, som følger med din ordre. I begge tilfælde skal varen være ubrugt og lige så god som ny. Send for eksempel ikke kasketter tilbage i kuverter, og sæt ikke mærkater på skoæsker. Både den returnerede vare OG emballagen skal være lige så god som ny. Hvis varen har været brugt, vil du ikke modtage en refusion, og hvis emballagen er beskadiget, afkræver vi et gebyr på mindst 20 % af varens pris eller 300 kr.


Hvis returneringen sker i henhold til returneringsdokumentet, som følger med din ordre, ombytter vi enten den/de returnerede vare(r) og sender den/dem til dig portofrit eller refunderer dine penge.


Husk at udfylde forsendelsesdokumenterne med "Produktreturnering" og "Sendt med trackingnummer [dit nummer]". Inkluder også oplysninger om produkttypen og produktværdien.