Run Sko - Sammenlign priser og Find den bedste pris nu!

Generel information

Når man sender retur, skal man altid vedlægge sit ordrenummer eller fakturanummer samt en kort beskrivelse af, hvad man ønsker, der skal ske. På den måde kan vi blive ved med at tilbyde vores meget hurtige retursystem og samtidig sikre os, at alle pakkerne bliver behandlet så hurtigt som muligt.

Ekspresombytning

Når man skal sende produkter retur til os, foreslår vi, at man sender produkterne retur og beder om pengene refunderet. Samtidig går man ind på vores side og bestiller den ønskede størrelse. På den måde sørger vi for at få din ordre ekspres-behandlet, og for at du modtager det rigtige produkt langt hurtigere end ved en traditionel ombytning. Du kan også vente med at lave den nye bestilling, til vi har refunderet pengene.

Man kan med fordel bestille de ønskede produkter, og samtidig bestille en returlabel med for kun 10 DKK. Denne returlabel er ikke tilhørende en specifik ordre og kan derfor bruges til at sende de uønskede produkter retur.

Almindelig ombytning

Det er også muligt at bytte på den mere traditionelle måde, hvor man sender den forkerte størrelse retur og i en kommentar skriver, at man ønsker en anden størrelse. Vi sørger derefter for at få den rigtige størrelse sendt.

Ombytning ved vores lager

Vores ordreafhentning ved lageret på Bådehavnsgade kan også bruges til at indlevere pakker. Der kan ikke byttes direkte over til andre størrelser eller produkter, da vores ordreafhentning ligger direkte ved lageret, og varene derfor ikke står fremme som i en almindelig butik. Derfor skal man bestille det ønskede produkt på forhånd, og så ved afhentning indlevere det "forkerte" produkt og få pengene refunderet herfor.

Retur med pengene tilbage

Ønsker man at returnere og få pengene tilbage, skal det sendes til førnævnte adresse samtidig med, at man beder om pengene refunderet.

Behandlingstid

Når vi har modtaget henvendelsen, vil vi typisk behandle den inden for 24 timer. Vi kontakter dig efterfølgende direkte.